Samen één doel: het verbeteren van de toekomst van kansarme Oegandese kinderen.

Go4Uganda

Van 15 tot en met 23 oktober 2016 organiseren we de eerste Go4Uganda. In zes dagen tijd mountainbiken we vierhonderd kilometer door de omgeving van Kamuli in Oeganda.

Uitdagende mountainbiketour

Meedoen aan de Go4Uganda vereist lef en training: het is een uitdagend avontuur voor ervaren toerfietsers, mountainbikers en vakantiefietsers. Je ontdekt het uitgestrekte platteland van Oeganda, trekt met een veerpont over de Nijl en ontmoet de vriendelijke bevolking in de vele prachtige plaatsjes. Maar ook voel je de zon op je rug branden, moet je flink doortrappen en leef je in primitieve omstandigheden. Je levert dus echt een prestatie, maar dan wel één die je nooit meer vergeet. Dat alles doe je voor het goede doel: Hope of the Nations, een stichting die kinderen kansen biedt door een technische school te bouwen. 

Geld inzamelen

Iedereen die meedoet aan de Go4Uganda, zamelt minimaal € 5.000 in. Je zult merken dat fondsenwerving op het begin spannend is, maar op een gegeven moment vooral heel leuk. Je vraagt immers geen geld voor jezelf, maar zet je in voor de toekomst van een kind. Je krijgt een online platform, zodat jouw uitdaging gaat leven. Daarnaast ondersteunen we je door informatiebijeenkomsten te organiseren.

Wil je je grenzen verleggen? En ontdekken dat je veel meer in je hebt dan je denkt? Doe mee en meld je aan!

aanmeld knop