Samen één doel: het verbeteren van de toekomst van kansarme Oegandese kinderen.

Doel

In Oeganda hebben maar weinig kinderen toegang tot onderwijs. En dat terwijl er met de opkomende olie-industrie in het land straks veel vraag naar vakmensen zal zijn. Daarom werkt Hope of the Nations aan de bouw van een technische school. De school komt in de stad Kamuli te staan en leidt kinderen op tot lasser met een internationaal erkend diploma. 

Benodigde opbrengst

Plan is om in 2016 te starten met een pilot, zodat vanaf 2018 elk jaar een groep van zestig kinderen een praktische beroepsopleiding kan volgen. Voor het opzetten en uitbaten van de vakschool hebben we een totaalbedrag van € 500.000 nodig. Waar dit geldt precies naartoe gaat?

  • Bouw van de school.
  • Wooncomplexen voor studenten.
  • Onderwijsprogramma.
  • Gediplomeerde leerkrachten.
  • Materialen voor het eerste schooljaar.

Bijdragen aan dit doel?

Aan dit doel bijdragen? Dat kan als sponsor, maar ook door mee te doen aan de Go4Uganda. Alle deelnemers zamelen minimaal € 5.000 in door sponsoren te werven. Je zult merken dat dit op het begin spannend is, maar op een gegeven moment vooral heel leuk. Je vraagt immers geen geld voor jezelf, maar zet je in voor de toekomst van een kind. We bieden je een online platform, zodat jouw uitdaging gaat leven. Daarnaast begeleiden we je door informatiebijeenkomsten te organiseren.

Tijdens de Go4Uganda verleg je je grenzen. En ontdek je dat je veel meer in je hebt dan je denkt! Doe je mee?

aanmeld knop