Deelnemers

Een overzicht van de helden die in Uganda gaan fietsen voor het goede doel.
Ook meedoen? Bekijk de pagina "Meedoen" voor meer informatie betreffende
deelname aan dit spectaculaire fietsevenement voor het goede doel. 

Han ten Wolde

Han ten Wolde

Ik ben Han ten Wolde, 50 jaar jong, woon in Wezep en heb 2 zoons. Ik ben klok- en horlogemaker / instrumentmaker / instrumentatietechnicus. Ik heb een eigen reparatie-atelier gehad en ben werkzaam geweest als instrumentmaker bij een landmeetinstrumentenbedrijf en werkzaam geweest als fijnmechanicus / instrumentatie-technicus bij een lucht- en ruimtevaart bedrijf. Op dit moment ben ik 100% afgekeurd en heeft mijn leven een enorme omslag gekregen. Ik ben een natuurliefhebber, fiets en wandel veel en zing in twee koren; El Shaddai en Kuriaké singers. Ik ben weer bij het geloof gekomen na er 35 jaar niets mee gedaan te hebben. Het geloof heeft mij weer kracht en rust gegeven. Een nieuwe Way of Life, nieuw geboren. Nu ben ik geloof cursussen aan het volgen, waaronder TVG in Kampen en ETS in Oldebroek. Het project Go4Uganda heeft mijn aandacht gekregen en voor dit fantastische project ga ik fietsen in Uganda (Oeganda, zuidelijk Afrika). Daar ga ik 400 km fietsen in zes dagen, in de hitte en over niet zulke mooie wegen als hier en door glooiende landschappen. Een geweldige uitdaging! En een geweldige ervaring. De Heer heeft mij een tijdje geleden aangeraakt en Hij leidt mij op vele wegen. Ook nu met dit project. Het project financiert het bouwen van een technische school waar kansarme kinderen een toekomst kunnen opbouwen als gecertificeerd lasser. Ook Oeganda is een deel van het christelijk lichaam, van de wereld kerk. Ga voor dit project en voor de kinderen van Uganda. Steun door een gift/donatie en wees ambassadeur.

Helpt u mee met een donatie?!

Help mee!
Sponsor Han ten Wolde
Status fondswerving
Mijn blog
Marjo Lodewijk

Marjo Lodewijk

In 2015 heb ik de nodige kilometers door Europa gefietst. Allereerst 6 weken solo: de pelgrimsroute van Kampen naar Santiago de Compostella (Spanje). Het was een geweldige ervaring en waarbij ik onderweg veel lieve mensen heb ontmoet. Daarna samen met onze zoon Chris: vanuit Kampen naar de Mont Ventoux. Deze hebben we natuurlijk ook samen met Chris beklommen! Dit jaar wil ik niet alleen voor m'n familie of mezelf fietsen. Ik wil iets terug doen als dank voor al die mooie ontmoetiingen, lieve woorden en fantastische hulp die me geboden werd tijdens mijn fietsreizen. Daarom verdient dit project, de bouw van een lasschool mijn steun en fiets ik mee in Oeganda.

 

 

Help mee!
Sponsor Marjo Lodewijk
Status fondswerving
Mijn blog
Robert Terpstra

Robert Terpstra

Dit project biedt veel jonge Oegandezen perspectief op een betere toekomst; het vak te leren van ISO-gecertificeerd lasser, waarvoor de faciliteiten in Oeganda nu nog ontbreken. Daaraan draag ik graag mijn steentje bij, temeer omdat het project uiteindelijk door de bevolking zelf gedragen wordt! Even weg uit de digitale Rat-race, sportief bezig zijn en met eigen ogen zien waar het geld terecht komt. Dát in mijn drijfveer!

Help mee!
Sponsor Robert Terpstra
Status fondswerving
Mijn Blog
Marienk Lodewijk

Marienk Lodewijk

Eigenlijk is onderwijs een basis behoefte, zelf heb ik veel mogen leren met name in de techniek. Daarom vindt ik onderwijs erg belangrijk want goed onderwijs geeft mensen een betere kans in het leven. Daarom doe ik mee aan het fiets event van Go4Uganda 2015. Ondanks dat ik een uitvoerende taak heb vindt ik toch heel leuk om ook mijn steentje bij te dragen. In het dagelijks leven ben ik account mangager bij Kverneland Group een bedrijf in Landbouwmachines naast mijn werk ondersteun ik het werk van Hope of the Nations als bestuurslid.

Help mee!
Sponsor Marienk Lodewijk
Status fondswerving
Mijn Blog
Jolanda Penninkhof

Jolanda Penninkhof

Een mountainbike uitdaging aangaan in Oeganda, daar zeg ik geen nee tegen :-) Zeker wanneer de opbrengst ook nog ten goede komt aan een goed doel en je samen met je man deze uitdaging aan kan gaan. En misschien ook wel samen met jou?!

Help mee!
Sponsor Jolanda Penninkhof
Status fondswerving
Mijn Blog
Alwin Penninkhof

Alwin Penninkhof

Ik wil me sportief inzetten voor weeskinderen in Oeganda, zodat ze ook een eerlijke kans krijgen om een ISO gecertificeerde lasopleiding te volgen. Omdat techniek wel 'mijn ding' is, is het ontzettend gaaf om voor een lasschool in Oeganda te fietsen.
Natuurlijk is dit ook een mooie kans om het avontuur op te zoeken en te genieten van de geweldig rijke natuur die Oeganda rijk is. Het wordt niet voor niets ' de Parel van Afrika' genoemd!

Help mee!
Sponsor Awin Penninkhof
Status fondswerving
Mijn Blog
Pieter de Boer

Pieter de Boer

Onderwijs is de basis en mijns inziens een krachtig instrument om de lokale bevolking in Kamuli echt te helpen. Wat mij in het project aanspreekt, is dat de lokale bevolking van meet aan bij wordt betrokken. Om die reden wil ik mij graag verbinden aan het project 'Vakschool Kamuli'. Het fietsen daar en het ter plekke kennis te maken met het land en de mensen is voor mij een extra uitdaging.

 
Help mee!
Sponsor Pieter de Boer
Status fondswerving
Mijn Blog